Şehit Hidayet Atmış Ortaokulu

Telefon : 05376193466
WEB https://hidayetatmisortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kodallı Mahallesi
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru,çağdaş,araştırmacı,öz güvenini kazanmış; güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler ve öğrencilerimizi köy halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan, sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir nesil olarak yetiştirmektir.
MİSYON : * Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. * Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. * Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. * Çevremize de eğitim vermek için varız. * Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak için varız. * Kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.20-14.30
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM, OKUL SERVİSİ VE MİNİBUSLERLE SAĞLANMAKTADIR. ULAŞIM SIKINTIMIZ YOKTUR.
Yerleşim Yeri : KODALLI MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 9,5